آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه

sanaie1 آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه

 

1 – هدف و دامنه كاربرد

هدف از تدوين اين استاندارد ارائه روش برداشت و عملياتي است كه بايد به منظور حفظ كيفيت و جلوگيري از فساد گوجه فرنگي انجام گيرد .

اين روش در مورد گوجه فرنگي هائي كه به مصرف فرآيند صنعتي مي‏رسند كاربرد ندارد .

فهرست مطالب

 

هدف و دامنه كاربرد

آماده سازي گوجه فرنگي

بسته بندي

بارگيري در وسايل ترابري مجهز به تجهيزات سرمازا يا سردخانه

شرايط بهينه در طي ترابري با وسايل نقليه مجهز به تجهيزات

عملياتي كه بايد طي نگهداري و در پايان آن و همچنين در وسايل ترابري انجام شود

متن کامل مقاله را از لینک زیر دانلود کنید….

[vip-members]  دانلود فایل  [/vip-members]

 

حتما بخوانید:  روش جدول موازنه برنامه ریزی

پاسخ دهید