روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير

sanaie1 روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير

روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير:روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير به سه دسته تقسيم       می گردند:

دسته اول_ روشهای حجمی: در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گيری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمايشهای روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock

دسته دوم_ روشهای وزنی: در اين روشها چربی شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربی استخراج می گردد. روشهای وزنی از روشهای حجمی دقيق تر بوده و معمولاً بعنوان مقايسه و در کارهای تحقيقی مورد استفاده قرار ميگيرند. مهمترين و متداولترين روشهای وزنی عبارتند از: روشهای Rose-Gottlieb و   Adem-Meillere

دسته سوم_ روشهای طيفی: در اين روشها از اصول اسپکتروفوتومتری استفاده ميشود. مهمترين و متداولترين اين روشها در حال حاضر روش Milko-Tester Mk II ميباشد که برای تعيين نسبت درصد چربی شير کامل, شير پس چرخ و خامه بکار ميرود.

1– روش ژربر:

وسائل لازم برای آزمايش:

1-چربی سنج:

2-سانتريفوژ

3-وسائل اندازه گيری:

4- حمام آب

5- جايگاه چوبی , فلزی يا پلاستيکی برای چربی سنجها.

6- وسائل لازم برای شستشوی چربی سنجها.

معرفهای لازم برای آزمايش: معرفهای لازم برای سنجش چربی به روش ژربر عبارتند از :

طرز عمل:

توضيح درباره درجه بندی چربی سنجها و قرائت نتيجه:

اشکالات کار:

شستشوی چربی سنجها:

 

متن کامل مقاله را از لینک زیر دانلود کنید….

 

[vip-members] دانلود فایل  [/vip-members]

حتما بخوانید:  تحلیل مدل ترکیبی دراستان کردستان

پاسخ دهید