بادمجان از تولید تا خواص و مضرات آن

کشاورزی بادمجان از تولید تا خواص و مضرات آن

مقدمه
این گیاه که به عربی بادنجان نامیده می‌شود یکی از گیاهان دو لپه است. گیاهی است یکساله و دارای ساقه نسبتا ضخیم و پوشیده از کرک. ارتفاع ساقه آن تا ۷۰ سانتیمتر می‌رسد. برگهای آن بیضی شکل با نوک باریک و گلهای آن بنفش رنگ است. میوه این گیاه دراز و باریک و یا گرد ، به رنگهای بنفش ، سیاه ، زرد و سفید دیده می‌شود.
بادمجان متعلق به خانواده سیب زمینی است از زمانهای بسیار قدیم در هند کشت می‌شده است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است. چین از قرن نهم هجری شروع به کشت و زرع آن کرد. تجار انگلیسی این گیاه را در قرن هفدهم میلادی از گینه و در انگلستان کردند و آنرا به نام کدوی گینه‌ای می‌نامیدند. بادمجان در تمام مدت سال وجود دارد و در آمریکا ، ایالات فلوریدا ، تگزاس ، لویزیانا و نیوجرسی بیشتر محصول بادمجان آمریکا را کشت می‌کنند.
ترکیبات شیمیایی
بادمجان دارای ویتامینهای A.B.C و مواد معدنی زیادی است. دارای پروتئین ، نشاسته و عناصر معدنی از جمله گوگرد ، کلسیم ، منیزیم می‌باشد.


خواص داروئی
طرز استفاده
مضرات
بادمجان
دید کلی
اصل و قدمت گیاه
آب و هوای مطلوب بادمجان
خاک مطلوب بادمجان
کود مورد استفاده در بادمجان
کاشت بادمجان
انواع بادمجان
بادمجان قلمی
بادمجان آمریکایی
ازدیاد بادمجان
خواص بادمجان
مضرات بادمجان
بادمجان Eggplant
تركیبات شیمیائی:

 

 

متن کامل مقاله را از لینک زیر دانلود کنید….

 

[vip-members] دانلود فایل[/vip-members]

حتما بخوانید:  لیست شیمی

پاسخ دهید