زعفران ( توليد و صادرات )

کشاورزی زعفران ( توليد و صادرات )

زعفران ( توليد و صادرات )

زراعت زعفران از ويژگيهاي خاص برخوردار است . نياز اندك آن به آب، امكان بهره برداري محصول به مدت 7 سال ،سهولت در امر نگهداري محصول زعفران ، حمل و نقل آن و نيز عدم نياز مراحل كاشت ، داشت و برداشت محصول به ماشين آلات زراعي سنگين و اشتغالزايي و بازده اقتصادي بالا از پتانسيل هاي زراعت زعفران محسوب مي شود . افزايش مصارف صنعتي دارويي و غذايي زعفران مي تواند در امر افزايش سطح زير كشت اين محصول كه به طلاي سرخ ايران معروف مي باشد بيانجامد . افزايش قيمت زعفران توجيه اقتصادي اين محصول را بدنبال دارد.

زعفران از جنبه هاي مختلف غذايي ،دارويي ، زينتي و صنعتي اهميت دارد . اين محصول يك ماده غذايي مقوي است كه مردم از آن به منظور خوشرنگ و خوشبو كردن انواع غذاها استفاده مي كنند . زعفران محصولي است كه از آن استفاده هاي دارويي فراواني مي شود . دليل آن نيز وجود در صدي رو غن در زعفران است . از زعفران به عنوان ماده اي رنگزا و خوشبو كننده در صنعت داروسازي ، پنير سازي ، شيريني سازي و تهيه انواع شربت و بستني استفاده مي شود . در صنايع ديگر از جمله رنگ آميزي كاغذ و ابريشم نيز از زعفران استفاده مي كنند . در گذشته هاي دور از زعفران به عنوان مركب براي نوشتن و نقاشي استفاده مي شده است . ‌‌

نماي شماتيك گياه زعفران

مشخصات گياهشناسي :

زيستگاه :

قسمتهاي مورد استفاده گياه :

تركيبات شيميايي :

خواص مهم دارويي گياه :

مضرات وسميت :

تقسيم بندي انواع زعفران:

 

زراعت زعفران

نيازهاي اكولوژيكي :

مناطق كاشت زعفران در ايران :

حتما بخوانید:  الهام و برداشت از مفاهیم بنیادی معماری ایران

دستگاه پياز كار زعفران مشهد:

آفات و بيماريهاي زعفران :

 

آفات :

بيماريها :

برداشت محصول انبارداري و بسته بندي زعفران :

ميزان و عملكرد محصول :

تشخيص زعفران مرغوب و اصل:

روش آزمايشگاهي :

تقلبات

مواد مغذي موجود در زعفران :

     جنبه هاي اقتصا دي زعفران ايران :

   توليد و مصرف زعفران :

صادرات زعفران :

 

متن کامل مقاله را از لینک زیر دانلود کنید….

[vip-members] دانلود فایل[/vip-members]

پاسخ دهید