گل کلم:

کشاورزی گل کلم:

گل کلم:

 

گل کلم به دو نوع سفید و سبز تقسیم می شود . ارزش تغذیه دو نوع آن یکسان است. گلکلم با حرارت کم و میزان محتوای الیاف خوراکی بسیار زیاد و دارای ویتامین ها و موادمعدنی فراوان بوده و ” داروی مطلوب طبیعی ” است. گل کلم دارای موادی است که ” لههوان تن” نامیده می شود. این ماده یک نوع مایع خوب برای تمیز کردن رگ ها است و بطورمؤثر کلسترولی را که درعروق باقی مانده است از بین می برد و همچنین از چسباندنپلاکت های خون پیشگیری می کند و ابتلا به بیماری قلب را کاهش می دهد.

 

توصیه : خوردن گل کلم که پخته شده با بخار، بهترین روش است. گل کلم در آب نمکچند دقیقه خیس داده می شود ، کرم های سبز از درون گل بیرون می آید و مواد داروییکشاورزی آن از بین می رود.


گياه‌‌شناسى

 

شرايط اقليمى و خاکى

 

داشت

 

برداشت

 

متن کامل مقاله را از لینک زیر دانلود کنید….

[vip-members] دانلود فایل[/vip-members]

 

 

 

پاسخ دهید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.