لیست صنایع غذایی

لیست مقالات لیست صنایع غذایی

 

لیست صنایع غذایی

ردیف

 

 

موضوع

صفحه

 

۱

نوشابه

۲۸

۲

نگهداری میوه ها و سبزیها

۱۹

۳

نگهداری انگور در سرد خانه

۲۴

۴

نگهداری اسفناج در سردخانه

۶

۵

نگاهی به ارزش تغذیه

۱۱

۶

نگاهداری هویج در سردخانه

۶

۷

نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن

۵

۸

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

۳۱

۹

نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی

۱۰

۱۰

نقش بسته‌بندی در فروش بیشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌کننده)

۱۰

۱۱

نحوه عملکرد آنتی اکسیدانها

۶

۱۲

نانو تکنولوچی و صنایع غذایی

۴۰

۱۳

میوه ها – خربزه نگهداری سرد و ترابری سردخانه ای آیین کار

۱۳

۱۴

مواد غذایی کم اسید بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر

۳۴

۱۵

مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی

۴۲

۱۶

معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP )

۱۱

۱۷

مضرات مصرف نمک

۸

۱۸

مسمومیت غذایی

۱۸

۱۹

ماست

۵

۲۰

کمبود آهن

۳۱

۲۱

کم خونی فقر آهن

۱۶

۲۲

فرم اطلاعات بازیافتی بسته بندی

۹

۲۳

فرایند انجماد مواد غذایی

۱۰

۲۴

فراوری گوچه فرنگی در سردخانه

۱۰

۲۵

غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

۴۳

۲۶

صنعت بسته بندی و هنر بسته بندی

۶

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ردیف

 

 

موضوع

صفحه

 

۲۷

سویا

۱۴

۲۸

سوء تغذیه

۲۰

۲۹

روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر

۱۰

۳۰

روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی

۶

۳۱

رنگ ها

۱۴

۳۲

خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان

۱۶

۳۳

خشک کردن

۲۶

۳۴

تغذیه

۱۴

۳۵

تعریف عیار  پروتئین

۱۱

۳۶

تصمیم درباره بسته بندی

۴

۳۷

پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی

۶

۳۸

بسته بندی آخرین مرحله بازار یابی

۶

۳۹

بسته بندی

۸۲

۴۰

بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت

۱۷

۴۱

انواع شیرین کننده های رژیمی

۷

۴۲

اندازه گیری مواد افزودنی در شیر

۱۰

۴۳

امنیت غذا و تغذیه

۷۲

۴۴

الگوی مصرف و مشکلات تغذیه

۷۰

۴۵

استاندارد و کیفیت

۱۲

۴۶

استاندارد میوه ها و سبزیها – از برداشت تا نگهداری

۱۰

۴۷

استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات

۱۳

۴۸

اثر آنتی اکسیدان های عسل

۴

۴۹

آیین کار نگهداری گلابی در سردخانه

۱۵

۵۰

آیین کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه

۲۴

۵۱

آنتی اکسیدانها

۱۷

۵۲

آشپزی نظری و عملی

۳۴

 

ردیف

 

 

موضوع

صفحه

 

۵۳

آشپزی

۳۰

۵۴

آب معدنی طبیعی

۱۳

۵۵

آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی

۱۸

۵۶

آئیآئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه

۲۵

۵۷

ماکارونی رشته به رشته

۵۸

ماشین آلات صنایع غذایی

۵۹

روغنهای خوراکی

۱۸

۶۰

تولید بستنی (haccp)

۶۱

تغذیه کودک و معلول

۶۲

بسته بندی و سرد کردن مواد غذایی

۶۳

بسته بندی – کامل

۶۴

اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی

۶۵

اثر سرما بر مواد غذایی

۶۶

Haccp چیست ؟

۶۷

هزینه یابی کیفیت ص

۱۱

۶۸

نگرشی بر مراحل اجرای کنتل کیفیت آماری

۲۳

۶۹

معرفی رشته مهندسی صنایع

۱۰

۷۰

CPI  بهبود مستمر فرآیند

۱۴

۷۱

طراحی برای اندازه گیری کیفیت خدمات برای تعمیرگاههای مجاز خودرو در سطح ایران

۳۳

۷۲

الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع هوایی

۲۰

۷۳

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

۴۰

۷۴

مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی

۴۲

۷۵

مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون

۱۸

۷۶

مراحل تهیه قند از چغندر قند

۲۵

۷۷

ماشینهای بسته بندی مواد غذایی

۳۰

۷۸

کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع

۲۲

 

ردیف

 

 

موضوع

صفحه

 

۷۹

طرح تولید گوشت مرغ

۱۰

۸۰

سیلو

۳۵

۸۱

سموم مواد غذایی

۱۵

۸۲

خیار

۱۶

۸۳

تولید کمپوست

۸

۸۴

تغذیه و افسردگی

۱۰

۸۵

تغذیه کاربردی

۵

۸۶

بهداشت تغذیه

۲۲

۸۷

ماشینهای فراوری گوشت

۲۴

۸۸

گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن

۱۹

۸۹

اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی

۹۰

آزمایشات مواد غذایی

۹۱

استاندارهای غذایی مواد غذایی

۴۳

۹۲

تولید و تهیه ماست

۱۰

۹۳

شیرین کننده های مصنوعی

۲۲

۹۴

فناوری نوین خشک کردن

۵۵

۹۵

لبنیات – کامل

۹۶

آئین کار تهیه بهداشتی ماست

۳۶

۹۷

اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی

۷

۹۸

اجرای سیستم HACCP، راهی برای ارتقاء سطح کیفی

۸

۹۹

استانداردهای غذایی

۸

۱۰۰

اهمیت  و ارزش غذایی پیاز

۵

۱۰۱

بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی

۸

۱۰۲

بسته بندی و نقش آن در بازاریابی و فروش

۴

۱۰۳

دوغ

۱۱

۱۰۴

روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات

۸

 

ردیف

 

 

موضوع

صفحه

 

۱۰۵

تاریخچه بسته بندی در جهان کامل

۱۰۶

CPI بهبود مستمرفرآیند

۱۴

۱۰۷

آنزیم

۲۳

۱۰۸

اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی

۱۱

۱۰۹

ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه

۱۰

۱۱۰

ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن

۷

۱۱۱

استاندارد و کیفیت

۱۱

۱۱۲

استانداردهای غذایی

۷

۱۱۳

اصول پایه  در طراحی بسته بندی

۵۷

۱۱۴

الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع غذایی

۱۹

۱۱۵

اوره برای مصارف صنعتی

۳

۱۱۶

بامیه

۱۰

۱۱۷

بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی

۸

۱۱۸

پاستوریزه سازی

۸

۱۱۹

پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن)

۱۸

۱۲۰

پروتئین

۱۷

۱۲۱

تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها

۳۴

۱۲۲

تولید سرکه از سیب

۱۷

۱۲۳

تولیدگلاب

۹۰

۱۲۴

روش ها ی  نگهداری مواد غذایی

۱۹

۱۲۵

زیتون

۲۲

۱۲۶

سرکه

۱۷

۱۲۷

سطح پتاسیم

۱۳

۱۲۸

سیستم های HACCP  در صنایع غذایی

۱۵

۱۲۹

شیر

۳۳

۱۳۰

شیوه (استراتژی) در شیر اِن زِد

۹

 

ردیف

 

 

موضوع

صفحه

 

۱۳۱

صنایع خراسان

۱۲

۱۳۲

فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

۸

۱۳۳

مقدمه ای بر بسته بندی

۱۵

۱۳۴

مواد معدنی

۲۰

۱۳۵

نحوه عملکرد آنتی‌اکسیدان‌ها

۶

۱۳۶

نه گام جهت اجرای موفق آنالیز روغن

۶

پاسخ دهید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.