فریز کردن وحفظ ارزش مواد غذایی

فریز کردن وحفظ ارزش مواد غذایی

دسته بندی:

قیمت: RIAL 10,000

تعداد نمایش: 134 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۹ آبان ۱۳۹۶

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

 

m6 فریز کردن وحفظ ارزش مواد غذایی
فریز کردن وحفظ ارزش مواد غذایی

فریز کردن وحفظ ارزش مواد غذایی

با آغاز فصل پاییز بسیاری اقدام به فریزری کردن مواد غذایی و انواع میوه و سبزی می کنند تا در پاییز و زمستان آینده از این مواد استفاده کنند. این امر هر چند باعث سهولت تهیه غذا بویژه برای افراد کارمند شده و تنوع غذایی را نیز به همراه دارد، اما متخصصان تغذیه تأکید می کنند تا حد امکان مواد غذایی تازه جایگزین مواد غذایی فریزری شود؛ اما می توان

با رعایت اصول صحیح فریز کردن موادغذایی، کیفیت مواد غذایی را حفظ کرد تا با آسودگی بیشتری ازاین مواد استفاده کرد. آنچه در پی می آید بررسی اصول صحیح فریز کردن مواد غذایی، میوه ها و سبزیها است تا با نیم نگاهی به این توصیه ها تغذیه بهتر داشته باشیم.

به طور کلی بسته بندی انتخابی باید شرایطی به این شرح داشته باشد:

عوامل تأثیرگذار بر حفظ کیفیت مواد غذایی یخ زده

الف : فرایند کردن مواد غذایی

ب _ شرایط نگهداری بسته ها در فریزر

نگهداری از فریزر

اطلاعات محصول فروشی

مقاله که در این لحظه برای فروش قرار دادم مربوط به رشته ی صنایع غذایی با عنوان فریز کردن وحفظ ارزش مواد غذایی است .به صورت فایل ورد  آماده کرده ام  شما می توانید این مقاله را به قیمت  ۱۰۰۰  تومان  خریداری کنید.در همین مطلب قسمت هایی  از مقاله و فهرست مطالب آمده  است در صورت تمایل به خرید در اخر مطلب لینک فروش قرار گرفته  با خرید ، لینک دانلود مقاله و پروژه موجود  برای  شما نمایان می شود .

RIAL 10,000 – خرید