قوانین HACCP

قوانین HACCP

دسته بندی:

قیمت: ریال 5,000.00

تعداد نمایش: 170 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۱۸ آبان ۱۳۹۷

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

خطا: هیچ برگه‌ای برای پرداخت انتخاب نشده است. برای انتخاب به پیکربندی بروید.

 

m3 قوانین HACCP
قوانین HACCP

قوانین HACCP

برنامه HACCP (سیستم تجزیه و تحلیل خطر ، نقاط کنترل بحرانی) جهت شناسایی نقاطی که احتمال ورود عوامل بیماریزا در زنجیره تولید وجود دارد و نقاطی که می توان عوامل بیماریزا را از زنجیره حذف کرد ، به کار می رود که این برنامه ها در تمامی مراحل تولید به صورت مستمر و مداوم مورد ممیزی قرار میگیرند .

● اساس برنامه HACCP در فارم های مرغداری عبارتند از :

۱) تجزیه و تحلیل خطر :

۲) شناسایی نقاط کنترل بحران :

۳) تعیین حدود بحران :

۴ ) نظارت :

۵) اصلاح نقاط ضعف :

۶) ثبت :

۷) اثبات صحت عملکرد :

متن کامل مقاله  را از لینک زیر دانلود کنید….